Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Agenda

Healing Series4 zondagen
elke 2 weken

 

Individuele sessies 

 

De sessie start met een kort gesprek waarbij de nadruk ligt op verdieping van het bewustzijn rond het thema waaraan gewerkt gaat worden.
Wilmar kan veel ’zien’ wat helpt om snel bij de kern van wat er werkelijk speelt te komen.

Tijdens de sessie ligt de cliënt, volledig gekleed op de behandeltafel. Indien gewenst wordt er ontspannende muziek gespeeld. De cliënt mag volledig afdwalen, of zelfs in slaap vallen. Dit is niet van invloed op het effect van de sessie. Als behandelaar zit ik op een stoel op een meter afstand van het hoofdeinde.

Na afloop vindt een kort nagesprek plaats waarin wordt besproken wat ik als behandelaar heb waargenomen tijdens deze specifieke sessie.

Behandelingen kunnen ook op afstand gegeven worden.

Er zijn 3 soorten individuele sessies:

Intake sessie, de eerste behandeling. Duur: 1,5 uur.
Tijdens de intake wordt er naast behandeling ook extra tijd besteed aan kennismaking en het helder krijgen waaraan gewerkt gaat worden.

Individuele sessie. Duur: 1 uur

Non-stop sessie. Duur: variabele lengte, min. 1 uur, max. 2 uur.
Soms is er meer tijd nodig om de kern van een issue volledig te transformeren. In dat geval is het prettig om deze beweging af te maken. Ook kan er, na een diepe transformatie, meer tijd nodig zijn voor integratie. Het kan dan wenselijk zijn om langer door te gaan ’totdat het af is’. 


Afstandbehandelingen
Behandelingen op afstand zijn even krachtig als behandelingen op de praktijk.

Lees hier er hier meer over.