Over Wilmar

Praktijk LavaHealing is de natuurgeneeskundige praktijk van Wilmar Vaartjes (1968). Wilmar is paramedisch natuurgeneeskundig therapeut.

De werkwijzen die in de praktijk worden toegepast zijn er op gericht in korte tijd diepe transformaties te verwezenlijken.

Wilmar werkt vanuit een staat van ontwaakt bewustzijn. Dit werd mogelijk door een intensief (doorgaand) proces van innerlijke ontwaking.

Het levensvuur en de onverschrokkenheid waarmee Wilmar zijn eigen patronen is aangegaan is terug te vinden in de kracht en effectiviteit van de behandelingen. Kenmerkend voor de behandelingen zijn dat er in korte tijd door diepe stukken wordt heen gewerkt.

“Vanaf mijn vroegste jeugd heb ik astma en eczeem gehad. Op bepaalde momenten was de astma zo hevig dat ik hiervoor een aantal maal in het ziekenhuis heb gelegen. Voor mij was het altijd duidelijk dat de astma versterkt werd door diepgewortelde emoties, voornamelijk angst. Het proces dat ik ben ingegaan, mede door het volgen van de VortexHealing-opleiding en het daaruit volgende ontwakingsproces, heeft de positie van waaruit ik het leven leef volledig veranderd. Door de innerlijk ontwaking werd het mogelijk de angsgevoelens volledig te kunnen voelen zonder een astma-aanval te krijgen. De bronnen die de astma veroorzaakten zijn tot op diep niveau getransformeerd en sindsdien heb ik geen astmaklachten meer ondervonden. Dit is nu (2022) al weer 16 jaar geleden."

foto Wilmar 2016 - kleiner formaat