Werkvormen

Praktijk LavaHealing biedt zeer krachtige werkvormen die emotionele issues tot op het diepste niveau transformeren.

Wat opvalt is dat na een behandeling er veelal direct een verandering ervaarbaar is. Dit wordt veroorzaakt door de diepte waarin de gebruikte werkvormen kunnen doordringen in ons systeem.

1. Werken vanuit ontwaakt bewustzijn

Wilmar werkt vanuit ontwaakt bewustzijn dat mogelijk werd door een intens en doorgaand proces van ontwaken.

Werken vanuit een ontwaakte positie geeft een diepgaande toegang tot de kern van een vastzittend patroon. De kracht van de behandelingen is mede te danken aan de kracht waarmee Wilmar ooit zelf zijn eigen diepste issues heeft opgelost.

In ons leven ervaren we onszelf meestal als een apart individu. Een "ik" tegenover "anderen". Wanneer de identificatie met dit "ik" wat ook wel ego genoemd kan worden, wordt losgelaten openbaart zich een nieuwe manier van ZIJN. Wat eens gescheiden leek is nu diep met elkaar verbonden.

Deze manier van ZIJN is voor onze hersenen onbegrijpelijk, hoezeer deze het ook zouden willen vatten. Eenheidsbewustzijn is daarom een vorm van ZIJN die niet kan worden aangeleerd. Het is dat wat je altijd al was maar waar de meeste van ons zich niet meer bewust van zijn.

Werken vanuit ontwaakt bewust geen ’methode’ het is de pure kracht van het Zijn die zich openbaart.

Tijdens werken vanuit ontwaakt bewustzijn ervaar ik dat alles wil veranderen in Licht, ’Zichzelf’ zoekt in alles dat nog ’slaapt’ om het haar vrije vorm weer terug te geven. Werken vanuit ontwaakt bewustzijn is als een totale overgave aan de essentie van het leven zelf.

Tijdens het werken vanuit ontwaakt bewustbewustzijn wordt direct ingewerkt op de energetische ’knopen’ die ten grondslag liggen aan vele soorten lichamelijke en emotionele gesteldheden.

Dankzij de kracht en diepte van de sessies kunnen er in korte tijd diepe transformaties worden gerealiseerd. Gevolg is een herstel van het emotionele evenwicht, sterkere aarding en gronding en het ervaren van meer en dieper levensgeluk.

Tijdens de sessies ligt de client, volledig gekleed, op een behandeltafel. Er hoeft niet gesproken te worden of speciale oefeningen gedaan te worden.

2. VortexHealing®

VortexHealing®  staat bekend om de grote kracht waarmee het conditionering kan oplossen. VortexHealing® transformeert moeiteloos (diepgewortelde) conditionering en versnelt het proces van spirituele rijping en ontwaking. VortexHealing® kan als ondersteuning van behandelingen gebruikt worden.

 

 3. Gesprekken

Als onderdeel van bewustwordings- en transformatieproces is het van belang zijn om inzicht te hebben in de kern van het probleem. Wilmar kan heel helder waarnemen en tot op diep nivo de diepere oorzaken van de issues zien. Dit is van waardevol belang voor het verkrijgen van diepere inzichten.

 

4. Voedingsadviezen

Voeding en voedingssupplementen zijn van groot belang voor het emotionele welzijn. Om het proces te ondersteunen kunnen er voedingsadviezen gegeven worden.

‘® “VortexHealing" is a registered service mark of Ric Weinman. All rights reserved. Used here with permission. For more information on VortexHealing visit www.vortexhealing.org.’

wolkstrook-2