Zondagavond-groepshealingen

  • Groepshealingen via jouw foto
  • 4x zondagavond
  • 20:00 tot 21:30 uur
  • Tijdens de behandeling kun je gaan zitten of liggen.
  • Tijdens de behandeling kunnen we elkaar niet zien.
  • Direct afloop stuur ik je video-verslag met mijn ervaringen.

Deep Tissue Trauma Release Series

Het weefsel van ons lichaam werkt als een werkt als een grote spons: In al onze weefsels van ons lichaam zijn grote hoeveelheden onverwerkte emoties opgeslagen. Dit fysieke netwerk van onverwerkte emoties en patronen is heel dicht. Onze diepste issues liggen hier opgeslagen.

Het oplossen van deze patronen geeft een diep gevoel van innerlijke ruimte en verlichting. Dit werk is van groot belang. Ons lichaam reageert ( onbewust ) op al de spanning die er in ligt opgeslagen. Hoe minder ballast er is, hoe meer ontspannen, gelukkiger en in balans je je voelt.

4 groepshealingen op afstand

Tijdstip
Zondagavonden 20.00 - 21.30

Voor data zie onder.

Lokatie
Waar je ook bent

Deze serie van 4 groepsbehandelingen richt zich volledig op het oplossen van conditionering op lichamelijk niveau

Vanuit mijn eigen ervaring weet ik wat de invloed van dit werk is. De astma aanvallen die ik als kind had waren een reactie op een grote hoeveelheid lichamelijke spanning. Het oplossen van deze spanningen had bij mij tot gevolg dat ik nu zo goed als geen klachten meer heb.

Via dit werk geef ik nu aan anderen door wat ik zelf heb mogen ontvangen.

Elke van de 4 behandeling behandelt een ander deel van ons lichaam. Gecombineerd bieden deze 4 healingen een krachtige tool voor transformatie.

Je kunt ook deelnemen aan een deel van het programma. Deelname aan het volledige programma biedt het meeste resultaat.

Tijdens de healing kun je rustig gaan liggen of zitten. Via jouw foto maak ik contact met je. Tijdens de groepsbehandelingen is er geen videoverbinding.

Mocht je verhindert zijn dan zul je nog steeds voordeel hebben van de healing. Deze zal op de achtergrond plaatsvinden.

De healingen

Healing #1:
Oplossen van spanningen achter het hart.

Healing #2
Oplossen van spanningen in de energetische ruggengraat.

Healing #3
Oplossen van angst en onveiligheid in de onderbuik.

Healing #4
Oplossen van angst en spanning rond de heupen en het hoofd.

Data 2022

Alle genoemde data zijn zondagen.

Healing #1 #2 #3 #4
Serie 1 27 mrt 3 apr 17 apr 1 mei
Serie 2 22 mei 29 mei 5 juni 12 juni
Serie 3
Serie 4

 

Kosten

Volledige programma van 4 healingen
€ 160

Per losse healing
€ 45

Voorbereiding

Stuur na aanmelding een selfie naar PHOTO@LAVAHEALING.NL

Meer informatie over de healingen

Healing #1
Oplossen van spanningen achter het hart

De plek achter het hart is waar het hartchakra en onze energetische ruggengraat samenkomen. Het is de plek waar onze diepste issues zijn opgeslagen die te maken hebben met 'niet durven / mogen / kunnen zijn wie je werkelijk bent’. Wanneer er op deze plek ruimte ontstaat ontvouwt zich een gevoel van Stilte en innerlijke ruimte.

Healing #2
Oplossen van spanningen in de energetische ruggengraat

Uit ervaring weet ik dat de spanning in de energetische ruggengraat samenhangt met het je schrap zetten tegen onverwerkte emoties en trauma’s waar je geen antwoord op hebt. Er treed een ( vaak onbewuste ) energetische verstarring op.

Wanneer de spanning vermindert ontstaat er meer fysieke ontspanning in de rug en ontstaat er ook meer emotionele veerkracht.

Healing #3
Oplossen van angst en onveiligheid in de onderbuik

De onder buik (in het Engels "the gut") is een plek een paar centimeters boven de navel waarin pijnlijke en moeilijk te verwerken emoties zijn opgeslagen. De spanningen in de onderbuik hebben een directe invloed op het functioneren de darmen.

Het oplossen van de spanningen in de onderbuik maakt de buik zachter en meer ontspannen. Het geeft een algeheel gevoel van rust en ontspanning.

Healing #4
Oplossen van angst en spanning rond de heupen en het hoofd

Rond de heupen zitten thema’s die samenhangen met veiligheid en kunnen loslaten. Onze seksualiteit is hier direct mee verbonden. Traumatische ervaringen en gevoelens van onveiligheid kunnen veel spanning in dit gebied geven.

Wanneer er meer ontspanning is dan kun je als het ware in de veiligheid van je heupgebied vallen. Hierbij kun je de heupen zien als twee handen die een kommetje vormen. In dit kommetje kun je je veilig laten indalen om je daar geborgen veilig te kunnen voelen.

Tijdens de groepsbehandeling

Tijdens de groepsbehandeling kun je mij niet zien. Het is geen webinar waarbij je mij kunt zien. Ik zal via jouw foto contact met je maken.

Gedurende de behandeling kun je rustig gaan zitten of liggen. Je hoeft je niet speciaal ergens op te richten of speciale oefeningen te doen.

Mocht je moeilijk stil kunnen liggen dan verstoort dit op geen enkele manier de behandeling. Gevoelens en gedachten die je hebt tijdens de behandeling kunnen onderdeel zijn van de behandeling.

Er worden diepliggende emotionele lagen aangeraakt en getransformeerd.

Je kunt verschillende sensaties ervaren:

- het zien van kleuren

- sensaties in het lichaam, zoals tintelingen, warmte of koude

- ook kun je emoties ervaren, deze emoties kun ervaren alsof je in een sneltrein zit. Ze verschijnen aan de horizon en zijn daarna ook weer snel verdwenen

- Je kunt in slaap vallen. In slaap vallen is een natuurlijk onderdeel van de behandeling, en verstoord dus op geen enkele manier het effect van de behandeling. Doel van het in slaap vallen is het ontspannen van het bewustzijn rond een bepaald thema zodat transformatie makkelijker kan plaatsvinden.

Na afloop

Aan het einde van de behandeling ontvang je een email met mijn ervaringen tijdens de behandeling. Deze ervaringen gaan over de processen waar de groep als geheel doorheen is gegaan, en niet over hetgeen wat ik bij individuele deelnemers heb waargenomen. Soms neem ik waar wat er bij deelnemers gebeurt, maar mijn focus ligt vooral op het begeleiden van het groepsveld zodat ieders proces aan het einde van de behandeling goed is afgerond.

Extra ondersteuning

Mocht je ondanks de diepe uitwerking van het programma behoefte hebben aan extra persoonlijke ondersteuning, dan kan een individueel consult daarin helpen. Individuele consulten bieden een extra ‘laserfocus’ op ‘taaie’ patronen. Hiervoor kun je contact met mij opnemen.